Project Name

Erha Clinic
Medan

 

Project Data

Project Type:
Architecture

Size:
lt/lb: 858.15m² / -m²

Location:
Medan

Year:
2012

Overview:
To solve complex functions and requirements, we designed the building as a simple lifted box. The main objective of the project is to build a comfortable and cozy skin clinic. The facade of this building play as an important element, therefore, we installed LED lights at the structural transom to make a spectacular impression. We hope that the building presence will increase the commercial value of the area, thus creating a positive impact to the region. This clinic is built as a response to the increasing needs of beauty treatments in Medan.

 
ErhaMedan_00.jpg
 
 
ErhaMedan_plan.jpg
ErhaMedan_01.jpg
ErhaMedan_02.jpg

Because of the limitation of space, the building structure is lifted up to make more space for the parking area and other needs.